Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено за Джо

...
Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено за Джо
Коментари Харесай

Жената, с която Джо Джонас замени Софи Търнър

Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено за Джо Джонас, който беше видян да напуща летище в Кабо Сан Лукас, Мексико с модела Сторми Бри.
 Разводът на Джо Джонас и Софи Търнър - по какъв начин бе разкрито името на втората им щерка
Разводът на Джо Джонас и Софи Търнър разкри дълго защитаваната им загадка

Когато децата са най-потърпевши

На фотоси, получени от Page Six, се вижда по какъв начин 34-годишният музикант от Jonas Brothers и Бри, родена Сторми Хенли, идват на частното летище, с цел да изоставен страната. Не е ясно дали двамата са си тръгнали със същия полет.

Джонас е облечен повърхностно, като носи алена бейзболна шапка, черно горнище качулка и чифт слънчеви очила. Бившата мис Тенеси Тийн Съединени американски щати, която е на 33 година също е облечена с черна риза с дълги ръкави, като е забелязана да носи малка раница, до момента в който върви паралелно с артиста на " Cake By the Ocean ".

Три дни преди този момент Джо и братята му - Кевин Джонас и Ник Джонас, участваха в частно шоу в локален хотел в Кабо за новогодишната нощ.

Появата на музиканта с модела идва по време на продължаващия му бракоразвод с Търнър, за която се ожени през 2019 година Джо подаде молба за бракоразвод от 27-годишната звезда от " Игра на тронове " през септември след четири години брак. По това време бащата на две деца твърдеше в правосъдните документи, че бракът им е " окончателно разрушен ".

Що се отнася до Сторми Брий, тя притегли вниманието на обществеността през 2009 година, когато завоюва конкурс за хубост за Мис Тийн Тенеси Съединени американски щати, а впоследствие и Мис Тийн Съединени американски щати.

След като завоюва двата състезанието за хубост и даже взе участие в Мис Вселена, младото момиче се хареса на някои дизайнери и си проправи път като модел.
 Разводът сред Софи Търнър и Джо Джонас - по кое време ще бъде делото за настойничество над децата им
Кога ще се реши ориста на децата на Софи Тънър и Джо Джонас

Ето по кое време ще бъде делото за настойничество

Освен това през 2012 година тя се причисли към музикална група Ugly. Въпреки че групата не продължи дълго, тя получи опцията да подпише с Chris Brown Recordings, където писа текстове и режисира няколко песни. 

Сторми Брий е и актриса. Тя взе участие в Brooklyn Nine-Nine и 2307: Winter " s Dream. Що се отнася до персоналния ѝ живот. Сторми имаше връзка с Лъки Блу Смит, който прочут модел и художник. Те имат щерка, която се роди през 2017 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР